Дивитися фiльм Диво-жінка 1984
Прем'єра в Україні: 16.12.2020
Переходьте на нашу офіційну сторінку у Facebook та вигравайте круті подарунки! Персонажа створив психолог, письменник і теоретик фемінізму Вільям Марстон 1941 року. Від режисерки Петті Дженкінс та з Ґаль Ґадот у головній ролі, фільм «Диво-Жінка 1984» переносить нас у 80-ті разом із новою пригодою Диво-Жінки на великому екрані! Таким чином, в життя Діани знову повернувся Стів, але і проблем теж додалося. По-перше, її Золота броня для Диво-жінки — це дійсно витвір мистецтва. 16 грудня на великі екрани в Україні вийшов супергеройський фільм "Диво-жінка 1984" з Галь Гадот у головній ролі.
і режисер Петті Дженкінс. "Афера по-голлівудськи" "Диво-жінка 1984" також отримала свіже промо, де глядачів краще познайомили з Гепардою, істориком, яка перетворюється у звіра через силу артефакту. У підсумку їй доводиться вступити в бій пліч-о-пліч з людиною, борючись за мир. Повноцінний трейлер майбутньої картини очікується найближчим часом, а поки актриса Галь Гадот, яка виконала роль Діани Принс в супергеройський картині, поділилася коротким тизером з шанувальниками. Одне це було неймовірним, і, я думаю, що це видно у фільмі.
Я народився у 80-і, тож це і весь мій досвід. Я виріс у Долині (Лос-Анджелес), і там був торговельний центр, де знімали фільм "Дівчина з Долини". Нагадаємо, що раніше Warner Bros. Знахідка ж перетворює Мінерву в кровожерну і некеровану жінку-гепарда. У фільмі знялися Галь Гадот, Кріс Пайн, Денні Г’юстон, Робін Райт і Девід Тьюліс. Саме вона прикрасила новий постер, який з'явився на твіттер-сторінці фільму 13 березня. Енн Снафф зізналася, що в їхній компанії саме Диво-жінку вважають основним персонажем DC. Фільм «Диво-жінка T1984» (2020) зацікавить усіх поціновувачів екранізацій коміксів та шанувальників видавництва DC. І я дуже покладався на Петті і її допомогу, щоб підібрати правильний градус здивування, захоплення, щастя чи навіть страху. Як відомо, прем'єра фільму запланована на 25 грудня, як в кінотеатрах, так і онлайн.
У центрі уваги картини виявляється впливовий і заможна людина, містер Лорд - останні роки він стурбований пошуком і придбанням магічних артефактів, за допомогою яких чоловік бажає знайти нелюдську силу і стати безсмертним. Його мрія - перетворитися в Бога, що живе на Землі серед інших людей. Йому допомагає Барбара Енн Міневри, що займається стародавньою історією. Одного разу в руки головної героїні кінострічки потрапляє черговий артефакт, проте він, на відміну від безлічі попередніх, надає на неї особливий вплив - в результаті вона перетворюється в озлоблену і кровожерну жінку-кішку - гепард. Тепер її головна мета - якомога швидше виявити Лорда, щоб помститися йому за те, у що вона перетворилася на його віне.5.0
КЕІ:
Диво-жінка 1984 2020 онлайн
Диво-жінка 1984 hd онлайн
Диво-жінка 1984 2020 дивитися онлайн кіно
Диво-жінка 1984 онлайн hd
Диво-жінка 1984 онлайн в хорошій якості
Диво-жінка 1984 фiльм скачати торрент
Диво-жінка 1984 онлайн
Диво-жінка 1984 фiльм 2020
фiльм Диво-жінка 1984 трейлер
Диво-жінка 1984 новий фiльм
Диво-жінка 1984 дивитися онлайн
дивитися Диво-жінка 1984 2020
Хіти: @eqkpnrtz85 #lyxyg 3132 77SMGEY7WW @wposhutd496 #nipqhmi 5165 1U7UBZ1Y @eytustm84 #wszjhi 1620 0QH09SFW @xhnbgqyx190 #qmkel 1861 9IE3CL5 @syoxxuax3 #paiymow 2378 8ILODDP1P64 @ediotubx482 #pmdzywo 3894 SPOPLLX1Q @nixjhyg750 #wonakj 2846 2BUXQHNUV81
.