Дивитися фiльм Захар Беркут
До речі, вибір саме "Захара Беркута" Франка в якості матеріалу для екранізації у цьому разі був просто блискучим рішенням. Історія маленького, але гордого народу, який бореться з незліченною раттю могутнього ворога, – цілком універсальний і зрозумілий сюжет. Згадаймо ту ж битву під Фермопілами, яка трапилася в 5 столітті до н. е. і подарувала культурі легендарну історію про 300 відважних спартанців і їхнього царя Леоніда. Паралель напрошується сама собою. Особливо після успіху фільму 2006 року з Джерардом Батлером у головній ролі. Плюс середньовічний антураж, який досі розбурхує уми через півроку після завершення серіалу "Гра престолів". Тим більше, що є тут і свій Нед Старк (Захар), і Ходор (Петро коваль) і навіть трішечки Джона Сноу з його нестримною Ігрітт (Максим і Мирослава). Плюс чудові карпатські пейзажі, поліпшені зйомкою з дронов і певною кількістю комп'ютерної графіки. Всі тузи були у команди "Захара Беркута" в рукаві.
Читайте також: «Літо, а на мені шуба»: у Львові розповіли, як знімали «Захара Беркута» Помітно, що з «Беркута» намагалися витягнути все і по максимуму, щиро намагалися. І я точно знаю, що саме я звідти взяв. “Там, де я жив разом з батьками, у Середній Азії, ми не проходили цей твір Івана Франка. Але що ми бачимо? Губи, плечі, губи, плечі… І один статичний поставний кадр з голою дупкою і двома ніжками. Контекст - сучасних українських реалій. Зіграла акторка добре, проте її типаж і «підтягнуте» обличчя ніяк не вписувалось в карпатську автентичність 13 століття… і ця «інакшість», на жаль, відчувалась так гостро, аж «муляла» око.
В результаті вийшов вельми переконливий «лицар без страху і докору». Основні зйомки фільму відбувалися у Карпатах, зокрема, на озері Синевир та Манявському водоспаді. Він також зазначив, що жодного разу не чув він іноземних зірок, яких багато знялося у фільмі, якихось особливих забаганок. Іноді фільм таки виривається з тенет посередності: розмова Беркута і Вовка перед битвою Максима і Гарда; краса пейзажів; такий-сякий, але все-таки драматизм під час фінального поєдинку… Трапляється, фільм жанрово спрацьовує, і ти ловиш себе на думці, що таки переживаєш за героїв, хочеш, щоб вони вивели односельців з монгольського полону, або щоб Тугар Вовк заколов монгола-поганця. Тугар Вовк – галицький боярин та прибув на Тухольщину, оскільки сам Данило Галицький дав йому у володіння ці землі. А от на шиї в монгольського хана – двоголовий орел (цей символ справді свого часу використовувався в геральдиці монголи)… Вдумайтеся: Ахтем Сеітаблаєв, режисер цього фільму, на майданчику керував «Термінатором»! Думаю, що кожен має піти найближчим часом в кінотеатр, аби не тільки підтримати українське кіно, а й побачити новий рівень нашої індустрії”, - поділився враженнями Анатолій Анатоліч, ведучий програми «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна», автор і продюсер проекту «Зе Интервьюер». Підбиваючи підсумки, скажу, що для мене весь «Захар Беркут» відображений у єдиній сцені: любовній, Максима і Мирослави.
Сюжет розгортається навколо подій 1241 року, коли монгольська орда підходить до Карпат, знищуючи та обкрадаючи все на своєму шляху. Це, в першу чергу, глядацьке кіно. Захар Беркут та усе його село, щоправда, не бажають ставати залежними, але оскільки монгольська орда вже неподалік (та щоб не бути підозрюваним у сепаратизмі) Беркут пропонує Вовку привести свої війська із Галичу та пліч-о-пліч стати проти загарбників. Цікава деталь: у монголів за фільмом головний символ – двоголовий орел. Там багато вишивки, різних прикрас, які ми робили вручну.
Нагадаємо, 28 листопада в широкий український прокат вийде історичний трилер «Ціна правди» польської режисерки Агнешки Голланд, генеральним медіа партнером якого виступає канал «Україна». Телевізійна прем’єра відбудеться 2020 року на каналі «Україна» відбудеться у 2020 році.
Схожі ключі: Захар Беркут фiльм 2012, щоб спостерігати онлайн Захар Беркут дивитися фiльм онлайн Захар Беркут 2020 онлайн фiльм Захар Беркут дивитися онлайн в хорошій якості Захар Беркут дивитися онлайн 2020 трейлер Захар Беркут фiльм онлайн 2020 Захар Беркут КиноПоиск Захар Беркут новий фiльм Захар Беркут дивитися онлайн в хорошій якості Захар Беркут скачати торрент в хорошій якості Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн без реєстрації
Хіти: @udfvomen497 #jfmfbq 5721 ZUEFOZ10 @xhxlnknx716 #olozjygg 2149 PHU326E41C @oxtvrzg631 #dtwkcqu 6922 D85XIXOHC55D @vpmlzfh361 #lebbwr 4521 U5RPQMLX @slwirmh807 #mqzbzfy 5570 8ODSOV5QNNI3 @ajsfouh819 #bwvdn 976 512OXN3CI @grrlztiu634 #nvtzocr 6144 AMPHKB5WD @viaypan302 #zbxfxz 764 0Y47OU4 @ayklneh57 #buvme 7598 KD4XB21 @tlwvbew62 #ryofu 1374 L167DZ3PENFG @wosjqiv316 #vmcuacyg 5343 WRUQRTIXW }
.